Kvartetten

– fire guitarer lyder helt anderledes end én!
Koncerten
Den Danske Guitarkvartet tager dig med på en musikalsk og underholdende rejse gennem alverdens klanguniverser. Ud over flere forskellige koncertprogrammer tilbyder vi også en række særlige arrangementer der er beskrevet her på siden.

Musikken
Vi byder på et bredt program, der strækker sig fra tysk barok og ungarske danse over brasilianske rytmer til ny dansk kompositionsmusik tilegnet Den Danske Guitarkvartet. Vi fortæller spændende og underfundige historier om komponisterne og musikken undervejs.

Fire guitarer
Denne besætning giver guitaren helt nye muligheder og dermed et helt nyt repertoire. Guitaren bevarer sin sjæl samtidig med, at der opstår klanglige og dynamiske muligheder, man ikke skulle tro var mulige for guitaren. Den Danske Guitarkvartet skaber et levende og unikt lydbillede, der skal opleves!

Fire musikere
Den Danske Guitarkvartet blev dannet i 1999 og består af: Thea Vesti Pedersen, Martin Stæhr Haugaard, Simon Junker Tang, Kristian Lager. Ud over at være aktive i det danske musikliv repræsenterer vi stor erfaring, kompetence og dedikation inden for konservatorieundervisning, musikskoleundervisning, orkesterledelse og udvikling af spændende musikprojekter til folke- og musikskoler.